Veelgestelde Vragen (FAQ)

Welke bedrijfsnaam wordt er vermeld op het certificaat?

 • Wanneer je je aanmeld bij Zorg voor Zzp dan ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding.

  Tijdens het aanvraagproces vragen wij je om je bedrijfsgegevens in te voeren, zoals deze bekend zijn bij de kvk. Het komt vaak voor dat de bedrijfsnaam niet overeenkomt met de gegevens die bekend zijn bij de kvk.
  Tijdens het verwerken van je aanmelding, voeren bij je kvk-nummer in bij het systeem en versturen wij je een factuur voor je eigen administratie. Op basis van je kvk-nummer zien we de officiƫle bedrijfsnaam zoals de bekend is bij de kvk.

  Hierbij wordt er automatisch gekozen voor de eerste bedrijfsnaam en wordt er niet gekeken naar eventuele handelsnamen. Mocht het zo zijn dat je per ongeluk een andere bedrijfsnaam hebt ingevoerd bij de aanmelding maar je kvk-nummer klopt wel, dan kunnen wij je aanmelding toch verwerken.
  Wij houden namelijk altijd de gegevens aan die bekend zijn bij de kvk en wijken daar niet vanaf, omdat deze gebonden zijn aan jouw als zzp’er.

  Mocht het zo zijn dat je een handelsnaam verwerkt wilt hebben op je certificaat dan verzoeken we je om dit per mail, na je aanmelding bij ons aan te vragen.
  Wij kunnen dan de handelsnaam noteren op het certificaat, doe dit wel direct na je aanmelding, wij verwerken je aanmelding namelijk direct en binnen 24 uur!