Belangrijke Partnerships Zorg voor Zzp

Zorg voor Zzp is in 2018 opgericht met als belangrijkste doel om de kwaliteit in de zorg te verbeteren. Na bijna 4 jaar onderzoek te hebben gedaan naar de zzp markt in de Zorg kwamen wij tot belangrijke inzichten.
Binnen de zorg wordt er niet structureel gewerkt volgens wet- en regelgeving, wordt het ondernemerschap bewust bemoeilijkt door verzekeraars en kijkt de overheid toe hoe bemiddelaars hier slim mee omgaan. De zorg is de toekomst van iedereen, we hebben allemaal zorg nodig en de kwaliteit die we kunnen leveren is niet alleen voor ons als patiënten van belang, maar ook voor zorgverleners om een goede (concurrerende) positie in te kunnen nemen.

Om een markt als deze in beweging te krijgen hebben we volume nodig en dit doen wij door een betaalbare klachtenregeling aan te bieden die voor zzp’ers in Nederland verplicht is. Deze klachtenregeling met geschilleninstantie is slechts onze dienst die onze missie ondersteunt.
Naast dat we leden nodig hebben om beweging te kunnen forceren hebben we ook partners nodig die ons steunen in deze missie. Hierin gaan we heel selectief te werk, zodat onze missie op een krachtige manier uitgedragen wordt.