Over ons

De mensen achter Zorg voor Zzp

Om maar meteen met de deur in huis te vallen zijn de mensen achter Zorg voor Zzp geen mensen uit de zorg, wel houden we van het helpen van andere mensen door onze kennis en ervaring te delen.

Onze passie ligt met name in het helpen van andere ondernemers door ze te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Dit doen wij op verschillende manieren, waarbij onder andere deze klachtenregeling.

Zelfstandige zorgverleners in de Cosmetische, Medische, Geestelijke of Alternatieve zorg zijn vaak enkel bezig met het goed zorgen voor hun cliënten. Ze houden van hun werk en willen de ander het beste geven.
Maar wie denkt er aan de zelfstandige zorgverlener?

Kranten staan vol met berichten over zzp’ers, hoe er controle moet komen op het werk wat ze uitvoeren. Ook worden de ondernemerscapaciteiten vaak in twijfel getrokken, want hoeveel moet je eigenlijk verdienen voordat de belasting je als zelfstandig ondernemer ziet? En hoeveel uur moet je eigenlijk werken? Hoe kom  je aan klanten? En is 1 opdrachtgever voldoende of heb je er meer nodig? En hoe bepaal je je uurtarief?

Dan komen er ook nog allerlei wet- en regelgevingen bij kijken, procedures die gevolgd moeten worden, dossiers die bijgehouden moeten worden, allemaal tijd waarbij jij niet kan doen wat je zo graag doet.

Zorg voor Zzp is opgezet door ervaren ondernemers die hun krachten hebben gebundeld. Ondernemen doe je niet alleen en elke ondernemer krijgt te maken met wet- en regelgeving, procedures en belastingen. Daar is de zorg geen uitzondering in.

Met Zorg voor Zzp willen wij zorgdragen voor de Zzpérs die vallen onder de Wkkgz, door ze te ondersteunen bij hun zelfstandig ondernemerschap. Daarnaast geloven wij erin dat het niet kostbaar hoeft te zijn om als zelfstandige zorgverlener te voldoen aan wet- en regelgeving.
Doordat wij onze processen volledig geautomatiseerd hebben en daarbij hebben ingespeeld op de vraag vanuit de markt kunnen wij een klachtenregeling MET geschilleninstantie aanbieden voor €5,66 per maand.
Daarmee zijn wij de goedkoopste van Nederland en is het onze missie dat ALLE zelfstandige zorgprofessionals in 2020 voldoen aan de eisen die de Wkkgz ze stelt.

De vraag uit de markt

We hebben gemerkt dat zelfstandige zorgprofessionals sterk het gevoel krijgen van alles te MOETEN. Waarom werkt de overheid ze zo tegen en waarom zijn ze verplicht om overal maar kosten voor te maken?

Ook hebben we tijdens ons marktonderzoek gemerkt dat veel zorgverleners nog niet sterk digitaal ontwikkeld zijn. Vele zorgverleners werken met papieren dossiers en brengen weinig tijd door online.

Hier lag voor ons een sterke uitdaging, want hoe kun je alle processen automatiseren voor een doelgroep die digitaal niet sterk ontwikkeld is?

De specifieke vraag die bij ons werd neergelegd was:

  • Kunnen jullie een klachtenregeling aanbieden die erkend is en volledig voldoet aan de eisen die de Wkkgz stelt
  • De goedkoopste van Nederland zijn, waarbij leden GEEN eigen risico betalen
  • Lidmaatschap automatisch wordt bevestigd middels een certificaat

De oplossing die wij bieden

Om in te spelen op de specifieke vraag uit de markt zijn we eerst tot de kern gekomen van onze dienstverlening. Een externe klachtenregeling is een verplichting waar onze leden weinig verbinding mee voelen.

De klachtenregelingen die reeds in de markt worden aangeboden zijn kostbaar en daarbij zijn de aanvraagprocessen moeilijk.

Opdrachtgevers en cliënten moeten op de hoogte zijn van de klachtenregeling waar zorgverleners bij aangesloten zijn. Dit hebben wij verpakt als een certificaat die gedrukt MET de specifieke bedrijfsgegevens per post verzonden wordt.

Sommige zorgverleners werken met meerdere opdrachtgevers, daarvoor hebben we een digitaal certificaat ontwikkeld welke direct na aanmelding per mail verzonden wordt. Zo ben je zelf altijd in het bezit van het originele certificaat en kun je de digitale versie delen met eventuele opdrachtgevers.

Alle certificaten bevatten een unieke code zodat fraude voorkomen wordt.

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar. Na 1 jaar worden de lidmaatschappen automatisch verlengd en ontvangen onze leden een nieuw certificaat.

Zorg voor Zzp is een krachtige organisatie met ervaren ondernemers aan het roer. We luisteren naar de specifieke vragen in de markt en ontwikkelen daar een systeem voor, zodat gemak en betaalbaarheid nagestreefd kan worden.

 

 

‘Met Zorg voor Zzp willen wij zorg dragen voor de Zzp’ers die vallen onder de Wkkgz, door ze te ondersteunen bij hun zelfstandig ondernemerschap. “

WAAROM ZORG VOOR ZZP?

  • GESPECIALISEERD IN KLACHTENAFHANDELING
  • GEEN EIGEN RISICO
  • VOLLEDIG WKKGZ- PROOF
  • DOOR EFFICIËNTE BEDRIJFSPROCESSEN ZIJN WIJ LAAG IN PRIJS
  • HOOGSTE PERCENTAGE KLACHTENAFHANDELING
  • CERTIFICAAT WORDT AUTOMATISCH THUISGESTUURD

Ja, ik wil een klachtenregeling