Ontwaken in een wereld vol met chaos | In gesprek met Isabelle Chappin

Samen met Isabelle Chappin ging ik in gesprek over de chaos in de wereld en hoe dit de chaos in onszelf reflecteert. Hoe deze pandemie ons steeds uitnodigt om naar onszelf te kijken en ons innerlijke te helen. Want dat is precies wat Isabelle doet in haar praktijk.

Isabelle heeft voor mij eigenlijk geen aankondiging nodig, want wat heeft zij een licht geschenen in de duisternis het afgelopen jaar. Dat is ook precies wat zij doet voor haar cliënten in haar praktijk. Ze laten zien wie ze werkelijk zijn en daardoor zichzelf kunnen bevrijden.

Op haar  15e veranderde haar eigen innerlijke wereld volledig en door haar eigen proces ontdekte ze haar bijzondere talent en maakte daar haar werk van. Veel mensen die gekozen hebben voor de zorg merken dat het systeem aan verandering toe is en zouden een meer holistische benadering omarmen.

Maar daarvoor moeten we de kracht vinden om onszelf uit te gaan spreken over wat niet goed gaat en wat volgens jou anders kan. De kwaliteit van gezondheid verbeteren doen we door samen te gaan staan en te vertrouwen op onze eigen kennis en ervaring.

BELUISTER DE PODCAST

Geplaatst in

OOK INTERESSANT VOOR JOU

pexels-karolina-grabowska-5387261-scaled-e1651840795338

Checklist Wtza, Moet jij als ondernemer voldoen aan deze wetgeving?

pexels-rodnae-productions-5921660-scaled

Voldoen aan de Wtza, dan heb je een eHerkenning nodig. Hoe doe je dat?

1 miljoen mensen in Nederland gezond laten leven - in gesprek met Drs. Richard de Leth

1 miljoen mensen in Nederland gezond laten leven – in gesprek met Drs. Richard de Leth

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?