Willemien van Egmond

Mijn naam is Willemien van Egmond, 43 jaar oud en ik woon in Haarlem met mijn dochtertje Yana van 2 jaar. Van oorsprong ben ik interieurarchitect maar in 2012 heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen en ben ik gestart met mijn bedrijf Retreat Yourself. Sindsdien organiseer ik ieder jaar met veel liefde en enthousiasme diverse retreats op de mooiste plekken in Nederland, Marokko en op Ibiza. Yoga, meditatie, mindfulness, gezonde voeding en spiritualiteit vormen hierin de basis en de afgelopen jaren heb ik al heel veel dankbare deelnemers mogen ontvangen en begeleiden. Intussen kan ik mijzelf specialist noemen in het organiseren van persoonlijke retreats die zowel ontspanning als verdieping bieden.

Mijn doelgroep is heel breed, maar met name vrouwen tussen de 35 en 55 jaar komen bij mij. Vaak met een (drukke) baan en/of een gezin, waardoor ze regelmatig aan tijd voor zichzelf toe zijn. Tijdens een retreat word je even helemaal ontzorgd en sta jij als deelnemer helemaal centraal. Een weekend of week lang gaat alle aandacht naar jou en hoef je even helemaal nergens aan te denken. Zodat je alle tijd hebt om te reflecteren, te verdiepen en nieuwe inzichten, inspiratie en energie op te doen. Je komt echt helemaal tot rust en gaat weer uitgerust en ontspannen naar huis.

Informatie over mijn achtergrond: In 2016 heb ik Reiki I gedaan en in 2017 heb ik een opleiding tot Natuurvoedings- en suppletie-adviseur gevolgd en geef ik mensen voedingsadvies vanuit Orthomoleculaire achtergrond. In 2020 heb ik de basisopleiding Yoga Nidra gevolgd en momenteel volg ik een cursus Energetische Voeding van ZoMa Opleidingen en de cursus Intuïtie Next Level van Nina Hamburger. Dit alles vult elkaar heel goed aan, op een holistische manier en pas ik toe tijdens de retreats die ik organiseer en gedurende de 1:1 sessies die ik aan mijn klanten geef.

Ik ben bij Zorg voor ZZP aangesloten als expert omdat ik al bijna 9 jaar retreats organiseer en mij daarin expert mag noemen. Met zowel mijn retreats als mijn 1:1 sessies en trajecten kan ik jou het beste bieden op het gebied van ontspanning, gezonde voeding en verdieping, zodat jij de beste versie van jezelf wordt én blijft, in balans en in goede gezondheid.

Je kunt bij mij/Retreat Yourself terecht voor een weekend, midweek of week retreat in Nederland, Marokko of op Ibiza. Of je kunt een 1:1 sessie of traject bij mij boeken, waarin ik met jou meekijk naar jouw vraagstukken over voeding, ontspanning en persoonlijke groei.

 

www.retreatyourself.nu