Hi, ik ben Elianne en Ik woon met mijn gezin (2 kinderen en man) op het prachtige eiland Tenerife. Ik ben een ambitieus en avontuurlijk type dat gek is op de natuur en vooral strand, oceaan en surfen.

Sinds ik mij bewust werd van het feit dat mijn gedachtes bepalen wie ik ben, en ik leerde daar bewust invloed op uit te oefenen, is geen dag meer hetzelfde geweest.

Afgestudeerd als logopedist, maar ik ben totaal de andere kant op gegaan. Mijn hart en passie achterna.

Ik ben gespecialiseerd om ondernemers te helpen bij het creëren van een positieve, bewuste en intuïtieve business lifestyle. Hiervoor heb ik programma’s ontwikkeld, vol geleide meditaties, hypnoses en opdrachten.
Een positieve mindset is fundamenteel. Ik ga met jou graag op zoek ga naar hoe jij in jouw persoonlijke situatie meer WOW’s gaat vinden door Grow & Flow. Ontspanning staat voor mij daarbij voorop.
Muziek is voor mij een belangrijk iets wat ik daarvoor gebruik. Als componist verzorg ik brein-entertainment. Dat houdt in dat ik gespecialiseerd ben in binaural beats die een positieve invloed hebben op de trillingsfrequentie van je hersenen.

Ik weet vanuit mijn achtergrond als zorgprofessional hoe makkelijk is om jezelf onderaan het lijstje te zetten. Ook als moeder (of vader), partner, vriendin van etc. is het soms lastig om goed voor je (mentale)zelf te zorgen.
Door bewuste keuzes te gaan maken, en jezelf voorop te zetten – omdat jij de motor bent van jouw succes- wordt het leven leuker en makkelijker.

Als expert bij Zorg voor ZZP sta ik voor je klaar om te helpen om meer vanuit ontspanning je onderneming te runnen, met een positieve mindset. Omdat alles al IN jou zit.

Maandelijkse grow flow wow sessies. Om vanuit Grow & Flow meer WOW’s te manifesteren in je bedrijf.