DE NIEUWE MAAN IN LEEUW – Tijd om van je te laten horen

De nieuwe maan in Leeuw begint zondag 8 augustus in het teken Leeuw. Op 8 augustus is ook de opening van een sterke energetische poort, de leeuwenpoort. En we kunnen dan ook veel ontwikkelingen verwachten en als je ervoor open staat de opening van de poort voelen, ervaren en misschien ook zien in de avond.

Bij deze nieuwe maan verwerken we eerst alles van binnen wat we ervaren en houden dat even vast.  Onbewust blijft ons emotionele gedrag levenslustig en enthousiast, maar alles leeft meer van binnen en dan kan je moeite hebben om het naar buiten te brengen. We hebben behoefte aan zekerheid, zeker in deze onrustige en verwarrende tijden. We willen erkenning, bevestiging van onze inzetten, aan de andere kant is er ook sprake van een grote machtsbehoefte. En dan kan men van beide kanten vuurwerk verwachten.

De rustige leeuw kan dan een brullende leeuw worden en kan je machtsstrijden verwachten aan de ene kant en aan de andere kant, als de erkenning en bevestiging er komt, ook  warmte en hulp.

Er kan sprake zijn van tirannie, onderdrukking, men kan moeite hebben met kritiek en dat zeker vanuit de overheid., de bevolking die dat zat is. Die overheid en ook bevolking zal moeite hebben met tegenspraken. De roedel van de leeuw komt dan in opstand en gaat zeker brullen. En dat op zeer onverwachte momenten, de behoefte aan vrijheid is extra groot deze maand en daar mag men niet zomaar aan tornen. De vraag deze maand is wees grootmoedig, laat ons in onze waarde dan zijn we bereid om samen te werken.

De volle maan op 22 augustus laat dan de ontwikkelingen zien, de voltooiing van wat er gebeurt en speelt. Deze maan wordt ook wel de maan van het Hemelvuur genoemd en staat nog net in het teken Waterman. De behoefte aan onafhankelijkheid, vrijheid, democratie, gelijkheid is dan extra sterk. Er kunnen ingrijpende veranderingen en gebeurtenissen plaats vinden die veel overhoop kan halen. Oude zekerheden worden losgelaten en het is een goede maand om noodzakelijke veranderingen aan te brengen, we kunnen niet op de oude voet verder., er kan een ingrijpende verandering plaatsvinden. Dat brengt spanningen met zich mee, maar we kunnen verder gaan bouwen op een stevig fundament.

De les is om trouw te blijven aan jezelf, om jezelf geen geweld aan te doen, maar laat door afbraak nieuwe energie door je heen stromen.

De magnetische vleermuis helpt je tot 22 augustus. De vleermuis staat voor wedergeboorte transformatie. De vleermuis geeft je kracht om het oude af te laten sterven en om alle opvattingen die je hebt over jezelf en anderen los te laten. Dan kan je hernieuwd op je doelen richten.

 

Marianne Nicolaas, spiritueel astrologe

OOK INTERESSANT VOOR JOU

pexels-karolina-grabowska-5387261-scaled-e1651840795338

Checklist Wtza, Moet jij als ondernemer voldoen aan deze wetgeving?

pexels-rodnae-productions-5921660-scaled

Voldoen aan de Wtza, dan heb je een eHerkenning nodig. Hoe doe je dat?

1 miljoen mensen in Nederland gezond laten leven - in gesprek met Drs. Richard de Leth

1 miljoen mensen in Nederland gezond laten leven – in gesprek met Drs. Richard de Leth

DIRECT AANMELDEN VOOR DE KLACHTENREGELING?